Activiteiten
Boerenlandpaden weer geopend

De Boerenlandpaden zijn weer toegankelijk voor wandelaars. Coöperatie De Groene Klaver heet wandelaars van harte welkom, maar vraagt ook om op te letten onderweg. In de weilanden zijn nog weidevogels met jonge pullen aanwezig. De wandelschoenen kunnen dus weer uit het vet, maar wees voorzichtig onderweg.

Boerenlandpaden liggen in het landelijk gebied tussen Leiderdorp, Stompwijk, Zoetermeer en Hazerswoude. De gemarkeerde wandelroutes hebben verschillende afstanden en lopen dwars door de weilanden van leden van agrarisch collectief De Groene Klaver, die hun percelen vrijwillig openstellen. Vergeet  verrekijker en fototoestel niet om herinneringen vast te leggen.

Het onderhoud van de paden ligt in handen van De Groene Klaver. Het kan voorkomen dat u tijdens het wandelen een markering van de route mist of dat een opstapje kapot is. Men hoort dit graag via info@degroeneklaver.nl. Meer informatie over de Boerenlandpaden is te vinden op www.degroeneklaver.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter