Activiteiten
Indian Summer Festival bij VCC

Voorburg Cricket Club houdt zaterdag 25 juni  in samenwerking met de Maitri Foundation een Indian Summer Festival. Vanaf 14.00 uur zullen er in diverse standjes rondom het veld -waar de competitiewedstrijd van VCC 2 wordt gespeeld- allerlei heerlijkheden te zien, proeven, ruiken en probereen zijn. De activiteit is onderdeel van de festiviteiten die de cricketclub organiseert in het kader van het 90-jarig jubileum.

Na een eerste jubileumactiviteit die vooral ging over de introductie van cricket in Nederland in 1845 (op het internaat Noorthey) en hoe zich dat verder ontwikkelde, belicht de tweede activiteit het multiculterele aspect van cricket in zijn algemeenheid en bij VCC in het bijzonder. Samen met de Maitri Foundation organiseert VCC een Indian Summer Festival. Het belooft een leuke dag te worden, waar de levendigheid en magie van India kan worden ervaren. Er is voor elk wat wils, van heerlijk eten om je vingers bij af te likken tot diverse activiteiten; van het leren kennen van Indiase tradities tot het kunnen kopen van authentieke Indiase lekkernijen. En in de avond zal een DJ voor het nodige entertainment zorgen.

De bezoekers zullen tevens de gelegenheid hebben om in de middag getuige te zijn van de competitiewedstrijd van VCC 2 tegen het Amsterdamse Groen & Wit. Immers cricket kijken hoort natuurlijk net zo bij India als Koningsdag bij Nederland. De uitnodiging geldt alle VCC leden, India geïnteresseerden en ieder ander die dol is op festivals, lekker eten, gezelligheid en sport.

Vanwege het 90-jarig bestaan organiseert VCC op vrijdag 1 juli het Junior cricket festival met onderlinge wedstrijdjes van de junioren, een groepsfoto, eten en drinken. Zaterdag 2 juli worden er drie cricketwedstrijden gespeeld. Tevens is er een groot buffet voor spelers en leden met muziek van een DJ. De wedstrijden zijn: VCC – Excelsior ‘20 (10.00 uur), Excelsior ‘20 – Kampong (13.30 uur), VCC – Kampong (17.00 uur).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter