Nieuws
Vrijwilligers voor noodopvang asielzoekers gezocht
Wilt u een bijdrage leveren aan de noodopvang voor asielzoekers en bent u beschikbaar tussen 29 juni en 12 juli? Dan kunt u zich opgeven als vrijwilliger. Op verzoek van het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Veiligheidsregio verzorgt gemeente Leidschendam-Voorburg van 29 juni tot 12 juli aanstaande de crisisnoodopvang voor 75 asielzoekers. Hiervoor wordt de sporthal aan de Kastelenring ingericht. Tijdens de opvang is de hulp van vrijwilligers hard nodig voor onder andere het uitdelen van eten en drinken, bardiensten, uitdelen van kleding en begeleiding van activiteiten voor kinderen. Meer lezen en aanmelden om te helpen kan via de website van LVvoorElkaar
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter