Activiteiten
Aquapark komt met aangepast programma

De eigenaren van het door vandalisme getroffen Aquapark in natuur- en recreatieegebied Vlietland, komen met een aangepast programma om toch nog zoveel mogelijk gasten te kunnen ontvangen. Ook kijkt men naar het organiseren van extra activiteiten.

Zoals Vlietnieuws berichtte is het park in de nacht van maandag op dinsdag door vandalen bezocht. Het park is nu gesloten. Uit een bericht van de eigenaren blijkt dat de meeste objecten dermate zijn beschadigd dat de komende dagen nodig zijn om de schade te inventariseren. De beschadigde objecten worden uit het water gehaald, waarna kan blijken in welke vorm het park weer opgebouwd wordt. De eigenaren van het park hopen zo snel mogelijk weer open te zijn voor publiek.

,,We zijn enorm geschrokken en zeer verdrietig dat dit is gebeurd’’, zegt Pieter Alders, eigenaar van het park. ,,Nog los van wat dit voor ons persoonlijk en zakelijk betekent, vinden we het ontzettend jammer dat we zoveel mensen niet het leuke uitje kunnen bieden op het park. We doen er alles aan om met een aangepast programma toch zoveel mogelijk mensen op een positieve manier te kunnen ontvangen.”

,,We hopen op begrip van bezoekers, om de komende tijd zaken te herstellen. Alle hulp is welkom en mochten bezoekers of omwonenden iets gezien hebben in de nacht van maandag op dinsdag dan horen we dat natuurlijk graag.” Er zijn camerabeelden die de politie nu bestudeert. De elementen van het park zijn met een mes opengesneden.

Door een betrokken bezoeker is een crowdfundactie opgezet:  https://gofund.me/6cac0022 Voor de organisatie van het park zijn alle steunbetuigingen en initiatieven een enorme opsteker. (foto’s Aquapark)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter