Nieuws
Garageboxen mogen er komen

B&W hebben een omgevingsvergunning afgegeven voor de bouw van 154 garage- en opslagboxen op het bedrijfsterrein Populierendreef in Voorburg. Ze komen op de plek waar nu nog het oude gebouw staat van de chemische wasserij Rozenburg Giezeman, Populierendreef 970-972. Het pand wordt dik tien meter hoog. Aan de straatkant komt een hellingbaan uit staal. Begane grond en eerste etage zijn binnen, de tweede etage in de open lucht. Het pand krijgt aan drie kanten een grijzen betonnen wand. Er komen grote reclames op ‘Garageboxen’. Het complex zal 24 uur per dag, zeven dagen van de week open zijn voor de bezitters van de boxen. De grond ter plekke is licht vervuild doch die vervuiling blijft ver onder de normen en hoeft dus niet opgeruimd te worden. Wanneer de sloop van de wasserij en de bouw starten is nog niet bekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter