Nieuws
Parkeerprobleem Prinsenhof na autobranden

De autobranden in de Leidschendamse wijk Prinsenhof in 2020, hebben er voor gezorgd dat bewoners hun wagens niet meer achter de flats willen parkeren. Dat leidt tot een enorme parkeeroverlast elders. Auto’s worden her en der neergezet, ook bij kruisingen waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Dat heeft Walter Schijf, bewoner van de wijk en actief binnen Sterk voor Noord, gemeenteraadsleden bericht. Volgens hem moeten camera’s terugkeren in de wijk, is meer handhaving nodig en zou achter de flats meer verlichting aangebracht moeten worden. Schijf heeft de zaak meerdere keren aangekaart bij de gemeente, doch er is tot nu toe niets gebeurd. Dat geldt ook ten aanzien van ‘langparkeerders’ zoals aanhangwagens die parkeerplaatsen bezet houden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter