Nieuws
Gemeente over weghalen grit op wandelpaden

Naar aanleiding van het bericht van Vlietnieuws dat er op wandelpaden in de gemeente grit dat daar eerder op gestort is, wordt weggehaald, heeft Vlietnieuws de gemeente een aantal vragen gesteld over de reden/redenen daarvoor en de kosten van deze operatie. Het Raadhuis heeft nu het volgende laten weten: ‘We brengen eerst een kleeflaag aan op het asfalt. Daarop word het split aangebracht. Het heeft enige tijd nodig voor dit is uitgehard. Als het uitgehard is, vegen we het losliggende split er af. De kosten voor het onderhoud van de wandelpaden vallen onder het reguliere onderhoudsplan van de openbare ruimte. De volgende parken zijn al voorzien van split en zijn al geveegd, of dit zal binnenkort gebeuren: Klein Zijdepark, Van Ruysdaellaan, Gravin Marialaan, Prinses Marijkekade, Duivenvoorde, Gouveneurkade, Noteboompark. Later in het jaar wordt ook park ’t Loo ook nog gedaan’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter