Nieuws
Ongewenste gasten bij vernield Aquapark

Het maandagnacht vernielde Aquapark in recreatiegebied Vlietland trek veel mensen die hun medeleven tonen. Helaas is er ook een groep die heeft gelezen dat het park in openbaar water ligt en nu denkt dat ze er daarom gewoon op kunnen.

De politie haalde een persoon van het Aquapark die over het hek was gestapt, z’n biertje, handdoek en telefoon op de steiger had gelegd en op de kapotte onderdelen van het park was gesprongen. De persoon in kwestie verklaarde dat hij had gehoord van het park en het vandalisme en dacht dat hij daar nu wel op kon komen. De politie heeft de persoon beboet (225 euro) en weggestuurd. ,,Dit is diep triest en onvoorstelbaar’’, aldus Pieter Alders, eigenaar van het park.

,,Het is niet te bevatten dat mensen op de resten van het vernielde park klimmen zonder respect voor wat er gebeurd is. De items die nog een beetje lucht bevatten zakken hiermee verder naar de bodem en het is daarmee nog moeilijker deze te behandelen of uit het water te halen.”

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter