Nieuws
Waar blijven de Heren van Fratelli?

Heel het Huygenskwartier was begin dit jaar blij met de mededeling dat er een nieuwe grote horecazaak in de Herenstraat, tegenover de kerk zou komen. In het pand waar eerder het failliet gegane Heeren van Voorburg zat, zou de Italiaan Fratelli neerstrijken. Die zou daarvoor verhuizen vanuit de Kerkstraat. Nu vele maanden later, staat het pand nog steeds leeg.

Binnen is de inrichting gereed en branden zelfs de lampjes van de koffiemachine. De Italiaan zit echter nog steeds in de Kerkstraat. Ingewijden verklaren dat de reden in personeelsgebrek ligt. Maar ja, in die andere zaak staan toch ook koks en is bediening. Feit is dat de leegstand en het gemis aan het grote terras een belangrijk verlies voor oud Voorburg is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter