Nieuws
Boekenhuis Marianne: cheque voor Jarige Job

Komende donderdag zal Marianne Knijnenburg van Goede Doelen-boekenhuis Marianne een cheque ter waarde van 700 euro overhandigen aan de ambassadeur van Jarige Job, Dyonne. De Stichting Jarige Job verzorgt een verjaardagsbox ter waarde van € 35,- voor kinderen die anders hun verjaardag niet zouden kunnen vieren, simpelweg omdat er thuis geen geld voor is. De 700 euro is opgebracht door klanten van de boekenwinkel, Franse Kerkstraat Voorburg.

De tweedehands boekwinkel is op 21 april 2022 geopend. Marianne Knijnenburg: ,,We draaien volgens het format dat de meeste goede doelen boekwinkels hanteren: geen winstoogmerk, de boeken zijn om niet verkregen, een lage huur en we werken met uitsluitend vrijwilligers.’’ Elk kwartaal kiest de boekenwinkel een nieuw goed doel.

Dankzij twee gulle gevers van in totaal acht boekenkasten, heeft Goede Doelen Boekenhuis Marianne het aantal boeken in de winkel flink uit kunnen breiden tot zo’n 8000 boeken. Het boekenhuis krijgt de boeken om niet en verkoopt voor twee euro per boek, voor specials 5 euro of meer. Er is inmiddels ook een webshop opgezet: https://www.boekenhuismarianne.nl

Wie donderdag aanwezig wil zijn – de bijeenkomst start om 20.00 uur – kan zich aanmelden via info@boekenhuismarianne.nl

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter