Nieuws
Burger en Dame in Kakafonie

Vandaag, zondag 26 juni, zijn er twee gasten in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Het zijn Martino Burger en John Dame.

Om 12:30 uur komt Martino de nieuwe single ‘Elke avond’ laten horen. Na het succes van de single ‘Ben ik anders’ komt Martino deze keer met een vlot vrolijk nummer met country-invloeden. De ietwat autobiografische tekst van ‘Elke avond’ is door hemzelf geschreven. Martino Burger is een Rotterdamse singer/songwriter die diverse genres ten gehore brengt waaronder Nederlandstalig en Engelstalig repertoire. Rond de klok van één is John Dame in de studio om zijn nieuwe single ‘Lekker ding’ te laten horen. Sinds 2018 is John bezig om zijn eigen geluid aan de wereld te laten horen. Naast zingen op feestjes en partijen, waarbij hij de bekende feestcovers ten gehore brengt, wil hij steeds vaker zijn identiteit laten zien: swingende popliedjes met een Zuid-Europeaans tintje.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter