Nieuws
Lintje voor Jean Nederlof

Loco-burgemeester Astrid van Eekelen heeft namens Zijne Majesteit de Koning een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Jean Nederlof. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  Jean Nederlof kreeg zijn onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk als (jeugd)trainer, elftalleider van jeugdelftallen en senior-elftallen bij DEVJO, wat na de fusie overging in Forum Sport in Voorburg. Daarnaast was hij bestuurslid technische zaken. Tot op de dag van vandaag is hij actief als voorzitter van de Club van Vijftig, voorzitter van Stichting Forza en bestuurslid van Stichting ’t Loo, allemaal ten bate van Forum Sport. Ook is hij lid van de werkgroep die zich bezighoudt met de nieuwbouwplannen en lid van de technische commissie. Sinds 5 jaar schrijft de heer Nederlof de wedstrijdverslagen over de selectie voor de regionale media. Ook was hij sinds 2018 (interim-)voorzitter bij Forum Sport. De heer Nederlof heeft meer dan 50 jaar vanuit diverse rollen actief bijgedragen aan het voetbal en verenigingsleven bij Forum Sport.  (foto Michel Groen)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter