Activiteiten
A Walk Downtown met een 90’s feest
Het programma van A Walk Downtown op zaterdag 20 augustus is rond. Onder de naam ‘A Walk Down the 90’s’ treden The 2 Brothers on the 4th Floor, Re-Play en DJ Jody Bernal op met de Voorburgse DJ Ziggy als afsluiter. De artiesten treden tussen 20.00 en 24.00 uur op, op het Stationsplein Voorburg. Kaartjes kosten E 19,50 en zijn te koop via www.awalkdowntown.nl
Organisator is Fabulous Voorburg, een samenwerking van de restaurants Miss Jones, Meatpoint en Papermoon. Zij gaan samen evenementen organiseren op het Stationsplein. A Walk Downtown is het eerste. De Nineties zijn weer helemaal hot.
A Walk Downtown start al op vrijdag 19 augustus. Op het Stationsplein staat dan tussen 17.00 en 19.00 een walking diner gepland gevolgd door optredens van Ruth Jacott, Martijn Fischer, Mike Peterson, Billy the Kit en Captain Midnight. Kaartjes kosten 20 euro en zijn te koop via www.awalkdowntown.nl
Op zaterdag 20 augustus zijn er vanaf ’s middags 13.00 uur activiteiten in het Huygenskwartier zoals Villa Mediterranee Lifestyle market, live muziek op diverse podia bij horecagelegenheden alsmede entertainment.
Op zondag 21 augustus is er om 13.00 uur in het Huygenskwartier en op het Stationsplein een Kids heroes fun walk. Om 14.00 uur starten optredens in de Franse Kerkstraat; om 11.00 uur kan iedereen terecht bij een meezing brunch op het Stationsplein (tot 13.00 uur). De activiteiten zondag zijn gratis.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter