Activiteiten
Groot wijkfeest in Prinsenhofpark

Prinsenhof Evenementen is in 2021 opgericht en wordt gevormd door 2 betrokken wijkbewoners. Door corona kon een geplande kerstmarkt afgelopen december niet doorgaan. De Leidschendamse wijk Prinsenhof is regelmatig negatief in de publiciteit, zij willen een positief beeld naar buiten brengen.

Door middel van een leuk wijkfeest hopen zij de leefbaarheid en cohesie tussen de bewoners te bevorderen. Bij dit wijkfeest kunnen bewoners kennismaken met andere wijkbewoners. Dat wijkfeest is op zaterdag 16 juli  in het park Prinsenhof en wordt mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen. Er is gratis toegang bij het spektakel van van 12 tot 17 uur duurt. Voor de kinderen is er een zweefmolen, een springkussen, wat te drinken en popcorn en suikerspin. Ook mogen zij op een kleedjesmarkt hun speelgoed verkopen, aanmelden hiervoor is niet nodig.

Voor de oudere wijkbewoners zijn er in de partytenten tafels en zitjes. Er is van 12 tot 14 uur gratis koffie en thee. Bewoners die wat lekkers willen meenemen voor de andere bewoners, kunnen dit uiteraard doen. Dansschool Creasi zal optreden om 13 uur en 15 uur. Ook is er een informatiemarkt met kramen waar maatschappelijke sociale organisaties zich presenteren.

Wilt u aan dit leuke evenement ook mee werken en deze middag helpen? Neem contact op via prinsenhofevenementen@hotmail.com  (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter