Mening
U zegt het maar: In de Wolken Zomerfestival
‘Afgelopen zaterdag vierden we Het In de Wolken Zomerfestival 2022. Wat was het een feestje. Dit was ons cadeautje voor jullie, onze geweldige klanten, als dank voor jullie loyaliteit aan In de Wolken. We hebben weer superveel kleine & grote gasten mogen ontvangen, de sfeer was opperbest en gelukkig liet de zon zich ook zien. We kijken stiekem nu al uit naar volgend jaar!
Veel dank aan Levina van Teunenbroek, Jette Schröder, Kevin Hassing, Marcel Van Driel & Paco Vink: jullie verhalen over ridders, prinsessen, BFF’s, partygirls, piraten, zeemonsters, helden & zombiecowboys hebben weer heel veel kinderen geïnspireerd! Eva van In My Back Yard, Arjan, Per-Ivar, Julia & Joep van Cake, Bake and Love: bedankt voor jullie leuke workshops. Super om te zien dat ze zo drukbezocht werden. Onze topschminkers Maaike & Désiree hebben zich ook behoorlijk in het zweet gewerkt: hun bankjes waren nimmer leeg, hahaha.
Veel liefs voor mijn helpende handjes Vivian, Romana, Julia, Daan, Siobhan, Floor, Lotte, Nine & Kate: te gek dat jullie er voor hebben gezorgd dat alles (voor & achter de schermen) op rolletjes liep.
Groot applaus voor het Rode Kruis Leidschendam-Voorburg en Restaurant Papermoon die zoals altijd hun locatie beschikbaar stelden & voor Albert Heijn Parkweg voor de enorme voorraad raketjes. Dank je wel, lieve Jasper, voor alle gezellige foto’s die je hebt gemaakt. And last but not least…. Een dikke, vette shoutout naar mijn absolute superteam: Michel, Els, Sim, Liselot, Annemieke & Sterre. Zonder jullie geen Zomerfestival, zonder jullie geen In de Wolken.
(Inge)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter