Activiteiten
Beperkte openstelling Woej in de zomer

Woej is van 18 juli tot en met 26 augustus van maandag tot en met vrijdag beperkt geopend. Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper is open van 9.00 – 15.00 uur, wijk- en dienstencentrum De Plint van 9.00 – 14.00 uur. Er is dan ook geen avond-openstelling. Veel Woej-activiteiten hebben in deze periode een zomerstop. Het gaat dan om activiteiten op het gebied van sport, creativiteit, taallessen en dergelijke. Ook de Kledingbank is gesloten van 25 juli tot en met 14 augustus.

Activiteiten als koffie drinken, maaltijden, Sociaal Servicepunt, de Sociaal Juridische Dienst, wandelclub en bewonersinitiatieven gaan binnen de openingstijden gewoon door. Ook ‘De Ontmoeting’ op de Oranjehoek blijft geopend. Vervoer blijft ongewijzigd doorgaan.

Vanaf maandag 29 augustus opent Woej weer haar deuren van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur, inclusief de avondopenstelling. Alle activiteiten gaan vanaf die tijd weer beginnen, maar inschrijven kan nu al!

Dus heeft u zin in yoga, pilates, Bewegen Voor Ouderen, computerles, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden en meer, schrijf u dan in. Op de website (www.woej.nl onder ‘activiteitenkalender) vindt u alle activiteiten en informatie. Ook een inschrijfformulier staat online. Wilt u het liever handmatig invullen; dat kan op een van onze locaties.

Bij Woej zijn er zo’n 400 vrijwilligers, met veel verschillende werkzaamheden. Ze ondersteunen ouderen, schenken een lekkere kop koffie in een van onze wijk- en dienstencentra, vervoeren mensen die minder mobiel zijn, bieden hulp bij financiële problemen, geven taal- of computerles, helpen bij de Kledingbank en nog veel meer; de Woej-vrijwilligers zijn actief op vele fronten. Wilt u graag iets voor anderen betekenen? Heeft u wat tijd over? Word dan vrijwilliger. Kijk op onze website (www.woej.nl/themas/vrijwilligers) voor meer informatie en alle vacatures.

Heeft u vragen over de openstelling, de activiteiten of de vacatures? Bel dan op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 13.00 uur met 070 – 205 47 50 of kom langs op één van onze locaties: De Groene Loper, Van Royenstraat 2 Voorburg; Oranjehoek, Oranje Nassaustraat Voorburg; De Plint, Prins Frederiklaan 7 Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter