Nieuws
Spreekuren juli gebiedsregisseurs
Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente en/of de politie? Of heeft u goede ideeën voor uw straat, buurt en/of wijk? Dan kunt u terecht bij gebiedsregisseur Penchi Harteveld (Stompwijk), Anne Hans (Voorburg) en Vanessa van Hurck (Leidschendam).

Zij kennen  straat, buurt en de wijk en weten wat er leeft onder inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijken zij graag naar wat nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren en hoe de gemeente of andere organisaties hierbij (financieel) kunnen ondersteunen.

Wanneer zijn er spreekuren in juli?

Spreekuur gebiedsregisseur en wijkagent Stompwijk
Maandag 4 juli 2022
13:00 – 15:00 uur
Het Dorpspunt, Doctor van Noortstraat 92 in Stompwijk

Wijkspreekuur de Heuvel (wijkagent, handhaving, woningbouw, gebiedsregisseur)
Maandag 4 juli 2022
10:00 – 11:00 uur
Kantoor wijkmeester Vidomes
Burg. Velthuijssenlaan 244a

Wijkspreekuur Prinsenhof (wijkagent, handhaving, woningbouw, gebiedsregisseur)
Woensdag 6 juli 2022
14:30 – 15:30 uur
De Plint

Telefonisch spreekuur gebiedsregisseur Leidschendam
Vrijdag 15 juli 2022
10:00-12:00 uur
Telefoonnummer: 070 300 9129

Voorburg

Gebiedsregisseur Anne Hans (Voorburg) is onlangs per 9 mei gestart en gaat binnenkort beginnen met spreekuren. Heeft u voor haar een vraag of verzoek dan kunt u haar bereiken op 070 300 9077. Vooraf aanmelden voor een van de spreekuren is niet nodig. In verband met de vakantieperiode zullen er in augustus geen spreekuren plaatsvinden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter