Nieuws
Vernieuwde Albert Heijn XL Leidschendam is open

De Albert Heijn XL in Westfield Mall of the Netherlands is na een flinke verbouwing weer open. De winkel is de derde met het allernieuwste XL-concept die Albert Heijn opent in korte tijd. Na de recente make-over van het winkelcentrum is dit een mooi moment bezoekers kennis te laten maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van vers, gemak en gezond.

Men vindt er de Allerhande Keuken met Babacous, een sushibar met als extra Aziatisch streetfood en een uitgebreid vega(n)eiland. Bovendien kunnen klanten een groot deel van de boodschappen verpakkingsvrij doen en genieten van het grootste assortiment biologisch en glutenvrij. Ook zijn er andere concepten zoals de pakketkluis-samenwerking met bol.com en Budbee, het Bakery Café en de grootste bloemenafdeling van Nederland.

Het was meteen gezellig druk bij de vernieuwde Albert Heijn XL. Supermarktmanager Marcel Nortier en zijn medewerkers kregen al veel complimenten. ,,Klanten kijken hun ogen uit en zijn onder de indruk van al het nieuwe in onze winkel”, aldus de supermarktmanager. Albert Heijn XL aan Weigelia 48 in Leidschendam is open op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 22:00 uur. (Foto AH)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter