Nieuws
Politie zoekt twee daders van woningovervallen

Bericht van de politie: ‘Op maandag 27 juni en dinsdag 28 juni hebben er in de Voorburgse wijk Essesteijn  twee woningovervallen plaats gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat bij deze overvallen twee minderjarige jongens zijn betrokken. De identiteiten van deze twee woningovervallers zijn bij de politie bekend. Op dit moment zijn de verblijfplaatsen van deze twee jongens niet bekend.  De politie is dringend naar hen op zoek. Als u hen gezien heeft of weet waar ze verblijven, benader hen niet zelf, maar bel direct de gratis opsporingstiplijn 0800-6070.  Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u ook contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 06- 5787 6279’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter