Nieuws
Veurs Lyceum treedt toe tot regionaal Technasiumnetwerk

Het Veurs Lyceum is officieel lid geworden van Technasiumnetwerk Rijnland. De rector van het Veurs, Philip de Vries, heeft namens het voltallig team van de school zijn handtekening gezet. Binnen dit regionale netwerk kunnen docenten, schoolleiders en leerlingen nog meer samenwerken en ervaringen uitwisselingen, om het Technasium onderwijs naar een nog hoger niveau te tillen.

Onderdelen als jaarlijkse visitaties bij scholen onderling om elkaar feedback te geven, inspiratiemomenten, maar ook het voor leerlingen organiseren van grootse evenementen zoals hacketons en ontwerpwedstrijden voor bedrijven binnen regio Haaglanden en Rijnland behoren tot de onderdelen die bij deze mooie samenwerking horen. Leerlingen van het Veurs komen hiermee ook in contact met andere scholen uit andere regio’s, wat het voor leerlingen ook heel leerzaam maakt.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter