Activiteiten
Zitdans en samen eten in Dienstencentrum Duivenvoorde

Elke woensdagmiddag om 14:30 uur is er Zitdans in Dienstencentrum Duivenvoorde. Zitdans is zittend op een stoel bewegen op diverse soorten muziek. Vlotte en langzame dansen wisselen elkaar af. Het houdt lichaam en geest soepel en is erg gezellig om te doen. Zitdans is voor iedereen leuk, maar bij uitstek ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn en bijvoorbeeld niet staand kunnen dansen. Komt u ook een keer meedoen? De 1e keer kunt u gratis meedoen. U bent van harte welkom in Dienstencentrum Duivenvoorde, Duivenvoorde 262 te Leidschendam.

Samen eten is gezonder en gezelliger in Dienstencentrum Duivenvoorde. Iedere woensdag heeft u de gelegenheid om aan te schuiven in Dienstencentrum Duivenvoorde. Om 12:30 uur serveert een groep vrijwilligers een 2-gangenmenu. Schuift u een keer aan? Het menu van de komende weken: 6 juli  Boeuf Bourguignon | Toetje, 13 juli Kip met patat en sla | IJs, 20 juli Tomatensoep | Bloemkool uit de oven,  27 juli Verrassingslunch. Reserveren is noodzakelijk i.v.m. de inkoop. Dit kan tot uiterlijk de voorgaande maandag 17:00 uur, bij de receptie van het Dienstencentrum. Prijs: € 7,50 inclusief twee gangen, drankje, koffie/thee (u kunt alleen pinnen).

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter