Activiteiten
Vandaag kindermiddag op de Julianabaan
Het winkelcentrum Julianabaan in Voorburg houdt vandaag, zaterdag 2 juli, een kindermiddag met allerhande leuke activiteiten. Dat alles gebeurt van 12:00 tot 16:00 uur. ‘Laat je schminken als een prinsje of prinsesje. Haal je gratis suikerspin of popcorn op en ontmoet Bumblebee! Maar dat is nog niet alles! Bij de onderstaande winkels krijg je ook nog wat lekkers. Bij De Nootzaak van Genieten delen ze heerlijke nootjes en rozijnen uit; bij Verbakel Mode hebben ze heerlijke snoepjes; bij Bakker Klink krijg je verse kaasstengels; bij de Jumbo Julianaplein Voorburg krijg je verkoelende ijsjes; bij Rotishop Faya Plaza drink je lekkere limonade en is er een Henna Artist aanwezig; bij Zoë & Max kunnen de iets grotere kinderen tik tok filmpjes maken, wat limonade drinken en cup cakes eten’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter