Nieuws
Winnaars fotowedstijd Groene Cirkel Bijenlandschap bekend

De afgelopen maanden zijn veel bijenliefhebbers er op uit getrokken om een mooie foto van de bij of een bijenlandschap te maken. Tijdens deze zevende editie van de jaarlijkse fotowedstrijd Groene Cirkel Bijenlandschap ontving men maar liefst 116 prachtige foto’s van bijen. Tussen alle mooie inzendingen was het lastig kiezen, maar het is de jury gelukt de winnaars te kiezen.

De winnaars van de Fotowedstrijd 2022 Groene Cirkel Bijenlandschap zijn: 1e prijs  – Ariena van Gelderen ‘In het hart van de margriet’; 2e prijs – Monique Klein-Schiphorst ‘Bijenparadijs’; 3e prijs – Sven Rodenburg ‘Van bloem tot honing’.

De jury beoordeelde de foto’s op technische kwaliteit, compositie, creativiteit en de X-factor. De foto van de drie prijswinnaars voldoen zeker aan deze eisen. Ze zijn mooi belicht en haarscherp, en hebben een mooie kleurstelling. Daarnaast maken ze mensen enthousiast iets te doen voor bijen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter