Nieuws
Goed nieuws voor projectontwikkelaar

Waaijer projectrealisatie kan verder met twee bouwplannen: de vervanging van de voormalige RABO-bank vestiging Parkweg 127 Voorburg voor een flatgebouw met zestien appartementen en de nieuwbouw van 36 woningen, een supermarkt en een ondergrondse garage in de Herenstraat 40-54 Voorburg. Voor het eerste project heeft de gemeenteraad een definitieve verklaring van geen bezwaar afgegeven, voor het tweede een voorlopige verklaring van geen bezwaar. Het project in de Herenstraat is in strijd met het bestemmingsplan. Eenieder die bezwaar heeft tegen het project kan er nu een zienswijze over indienen. Als die be- en afgehandeld zijn moet de gemeenteraad een definitieve verklaring van geen bezwaar afgeven. Voor het project Parkweg hebben omwonenden wel een gang naar de rechter aangekondigd. Volgens hen is er sprake geweest van een onzorgvuldige procedure waarbij zij en de gemeenteraad buiten spel zijn gezet. Van serieuze inspraak is geen sprake geweest; een verordening inzake sociale en middeldure woningen is genegeerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter