Activiteiten
Sport Accent is écht anders

,,De opzet van Sport Accent aan de Laan van Rustenburg 3 in Voorburg is echt anders dan de huidige sportscholen op dit moment. Sport Accent is kleinschaliger, efficiënt en nóg meer op maat, dankzij de Egym cirkel. We werken met maximaal vijftien personen tegelijk, waarbij je onder begeleiding in een ‘verlengde huiskamersfeer’ op laagdrempelige manier kunt werken aan je gezondheid”, zegt eigenaar Jerome Alderding.

,,Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen te helpen op het gebied van sport en gezondheid. Toen deze kans zich voordeed in Voorburg, pakte ik hem”, zegt Jerôme enthousiast. Onder het motto ‘fit in 37 minuten, 2 x per week’ wordt, samen met een vaste coach, een begeleidingstraject op maat vastgesteld. Om samen intensief te werken aan jouw doelstellingen werken we in 5 unieke Zones. Binnen elke Zone komen diverse aspecten aan bod op het gebied van training, voeding, health upgrades en mentale gezondheid. Elke zone bestaat uit vaste contactmomenten met onze coaches. Het afronden van een Zone gaat altijd gepaard met een nieuwe meting en evaluatie. Conclusie: een duidelijk plan met daarbij alle hulp en een stok achter de deur.

 ,,De Egym cirkel houdt voor de deelnemer de vorderingen bij. Je ziet zo precies waar je bent qua doelstellingen. Bovendien zijn er altijd coaches die je willen helpen als je vragen hebt. De opzet is dusdanig dat je met twee tot drie keer per week een half uur te trainen al resultaat haalt. We gaan voor resultaatgarantie in plaats van puur een plek te bieden waar je kunt sporten”, vertelt Jerôme.et de Egym cirkel pak je ook die zeurende lage rugpijn, spier- en gewrichtspijn aan. Het is resultaat gericht en biedt de mogelijkheid actief aan verbetering en vorming van je figuur te werken.

,,De doelgroep is met name dertig tot zelfs tachtig jaar. Al zijn er ook jongeren die onze manier van resultaatgericht sporten aanspreekt. De apparatuur is namelijk volledig op maat en veilig af te stellen. Doordat Sport Accent in de wijk is gevestigd, ben je bovendien als wijkbewoner snel ter plekke. Het kost je maximaal drie kwartier om gericht aan de verbetering van je algemene conditie en weerstand te werken.”

De mogelijkheid bestaat tot een 7 dagen gratis pas. Voor meer informatie kunt u bellen naar  070 – 2002 555 of mail voorburg@sportaccent.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter