Nieuws
Wie heeft een idee voor het Veteranencomité?

Het Veteranencomité Leidschendam-Voorburg adviseert en ondersteunt de burgemeester bij activiteiten en herdenkingen die met veteranen te maken hebben. Daarnaast wil het comité de onderlinge verbondenheid van de veteranengemeenschap in, en met, onze gemeente bevorderen. Heeft u een idee voor het Veteranencomité?  Neem dan contact op een van de leden of mail naar VC-LV@outlook.com

Het Veteranencomité Leidschendam-Voorburg bestaat uit: Robert van Agtmaal: voormalig officier van de Koninklijke Landmacht, werkzaam als ambtenaar bij de Rijksoverheid; Jan Stoop: oud-korporaal van de Koninklijke Marine en veteraan van Nieuw-Guinea; Luitenant-kolonel Pieter-Bas Groen: actief dienend veteraan van de Koninklijke Luchtmacht, werkzaam op de Bestuursstaf in Den Haag; Kapitein Ivora Noort: actief dienend veteraan van de Koninklijke Landmacht; Eline Vergeer: adviseur kabinetszaken en protocol van de gemeente Leidschendam-Voorburg. (foto gemeente LV)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter