Activiteiten
Shantyfestival in Damcentrum

Bij de sluis in Leidschendam wordt zaterdag 9 juni het festival ‘Shanty’s aan de Vliet’ gehouden. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt op drie podia opgetreden door 9 shantykoren. Meer dan 300 zangers en muzikanten gaan zich inzetten om het publiek te vermaken met hun zeemansliederen. De podia staan voor de Petrus en Pauluskerk, bij het Sluiswachtershuis en op het Damplein. Elk optreden duurt 40 minuten. In klederdracht brengen de zangers en muzikanten een selectie van zeemansliederen ten gehore. Deelnemers zijn: Shantykoor Schiehaven Pijnacker, Arkels Visserskoor, Die Maeze Sangers, Shantykoor Scheveningen, Shantykoor Midscheeps Leidschendam, Zeemanskoor De Noordwijkers, Havenkoor Fortitudo, Shantykoor Rotterdam en Viswijvenkoor De Vliet Grieten. Voor de organisatie tekent het shantykoor Midscheeps.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter