Nieuws
Zomergevoel in Enchanté!

Gedurende de zomermaanden, wanneer Adres Onbekend met zomerstop gaat, is op Radio West het nieuwe programma ‘Enchanté!’ te horen met en over Franse muziek. De Haagse zangeres Tess Merlot presenteert dit heerlijke zomerprogramma. Bij dit programma hoort ook een podcastserie met meer achtergrondverhalen.

Tess: ,,Franstalige muziek is populairder dan ooit! Klassiekers als Je ne regrette rien, Nathalie en Les lacs du Connemara zingt iedereen zó mee, maar ik leid je in de podcastserie en in het radioprogramma ook langs minder bekende chansons én nieuwe muziek van bijvoorbeeld Barbara Pravi, Bénabar en Boulevard des Airs.”

Presentator Tess Merlot draait chansons, maar vertelt ook de verhalen achter deze Franse muziek. Dat doet zij nóg uitgebreider in de bijbehorende podcast serie. In het twee uur durende radioprogramma staat vooral de heerlijke muziek centraal.

Enchanté! is iedere zondag beluisteren van 12.00-14.00 uur op Radio West in de maanden juli en augustus. Naast het radioprogramma is vanaf vandaag ook de bijbehorende podcastserie te beluisteren. Tess bewijst hierin een meeslepende vertelster te zijn, die chansons aan elkaar verbindt door de verhalen erachter uit de doeken te doen. (foto Omroep West)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter