Nieuws
Jubilarissen vieren feest

Kinderdagverblijf Pinkeltje heeft dit weekeinde het  50 jarig bestaan gevierd. Tegelijkertijd werd de ‘opening’ van het nieuwe duurzame gebouw aan de Hendrik van Boeijenlaan in Voorburg gevierd ook al zit het Pinkeltje daar al ruim een jaar in. De verlate opening werd verricht door wethouder Jeffrey Keus. Samen met Karlijn sprong hij door een frame dat door de Pinkelkids was gemaakt. De oud-wethouders Tilly Zwartepoorte en Saskia Bruines, die zich beiden hebben ingezet voor de nieuwe huisvesting, waren ook aanwezig. Feest was het ook op tennispark Overdam in Leidschendam. Daar vierden honderden leden en oud-leden het 100 jarig bestaan van de tennisvereniging TCO/TVK. (foto’s Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter