Nieuws
Verkeersonderzoek naar 2 kruispunten in Voorburg

De gemeente heeft een adviesbureau de opdracht gegeven om op donderdag 7 juli camera’s op te hangen in Voorburg rondom de kruispunten Prinses Mariannelaan – Binckhorstlaan en het kruispunt Koningin Julianalaan – Bruijnings Ingenhoeslaan – Aart van der Leeuwkade. De camera’s maken opnames van het verkeer gedurende 1 werkdag. De opnames dienen om de verkeerssituatie ter plaatse te onderzoeken, ten behoeve van de vervangingen van de verkeersregelinstallaties op genoemde kruispunten. Het onderzoek voldoet aan de privacywetgeving. Kentekens of andere persoonsgegevens worden niet geregistreerd. Na afronding van het onderzoek worden alle camerabeelden vernietigd. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com