Nieuws
Wandel mee door de toekomst van Schakenbosch

Zaterdag 9 juli gaat de QR-route live van de wandeling op Schakenbosch, nu Landgoed Voorlei genoemd. De wandeling van ongeveer 20 minuten geeft u een doorkijkje naar de toekomst. Vanaf juli tot de officiële opening van de wandelroute in september, kunt u vast warmlopen en proefwandelen. Kom zaterdag 9 juli tussen 12.00-15.00 uur gezellig wandelen en een ijsje eten. Voor de kinderen is er iets leuks te doen.

De wandelroute op Landgoed Voorlei leidt u langs tien frames die u met behulp van een QR-code een doorkijkje geven naar de toekomst. De wandeling neemt u mee in de toekomstige verschillende sferen van de deelgebieden op het landgoed. U loopt virtueel langs de herenhuizen van Vlietzicht, de appartementen in de Pauwentuin met de romantische bosvijver, het Carré met de statige bomenlaan, het Lint en de Boomgaard met de boerderijwoningen, het Huis aan de Vijver met appartementen aan de statige spiegelvijver en de appartementen in Duivenhof waar ook kleinschalige horeca komt. De wandeling over het groene, parkachtige landgoed is elk seizoen anders. Zodra er nieuws of nieuw beeld beschikbaar is, krijgt de route een update. Zo blijft de wandeling iedere keer weer leuk en verrassend.

Landgoed Voorlei is een hoogwaardig groen park van ruim dertig hectare waar op een zorgvuldige wijze enkele woonbuurten worden ingepast. Het landgoed is geliefd  bij wandelaars en fietsers. Zodra Landgoed Voorlei gereed is, wordt het imposante parklandschap overgedragen aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. Daarmee wordt ruim driekwart van het gebied openbare ruimte en blijft het park ook in de toekomst vrij toegankelijk voor iedereen.

Landgoed Voorlei ligt aan de rand van de historische landgoederenzone tussen Voorschoten en Leidschendam. Een bosrijk gebied tussen de Vliet en de duinrand. Op Landgoed Voorlei komen in totaal 325 woningen in een parkachtige omgeving. Er komt een ruime keuze aan appartementen, eengezinswoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in verschillende segmenten en prijsklassen. Wil je de ontwikkelingen blijven volgen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op www.voorlei.nl (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter