Mening
U zegt het maar: Doet u mee met de campagne Zomerlezen?

‘De zomer is hét moment om een boek te pakken: of dat nou op je tuinstoel, op het strand of aan het zwembad is. Doe jij mee met de campagne Zomerlezen? Boekenambassadeur Matthijs van Nieuwkerk heeft een diverse lijst met boeken voor je samengesteld. ,,Ik kan nauwelijks meer kiezen. Een ding weet ik zeker: Er komt een geweldige zomer aan”, aldus Matthijs. Bekijk onze Zomerlezenpagina en deel jouw Zomerlezentips op social media.

Je koffer volladen met zware boeken voor je vakantie? Dat hoeft helemaal niet meer. Wissel een paar gedrukte boeken af met digitaal lezen, zo kun je optimaal genieten. Tip: haal jouw zomerboeken in huis en zet je ‘vakantielijst’ vast klaar in de Online Bibliotheek-app door de boeken al uit te zoeken en op het hartje te drukken. Dan hoef je ze bij vertrek alleen nog even op je boekenplank te zetten en.. lezen maar! Moeite met kiezen? Lees snel verder over de Online Bibliotheek-app en bekijk onze lees- en luistertips.

Om een leesachterstand te voorkomen is het belangrijk dat kinderen ook tijdens de vakantie regelmatig lezen. Het liefst dagelijks. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Doe samen met je kind mee met Vakantielezen of meld je kind aan voor Zomerlezen! Zo wordt lezen niet alleen leerzaam, maar ook interactief, avontuurlijk en onwijs leuk’.

(Bibliotheek aan de Vliet)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter