Nieuws
HTM met zomeraanbiedingen

Onlangs startte de ‘Stap in de Zóóómer’ campagne van HTM. Niet alleen met de vrolijk bestickerde bikinilijn tram 1, de Stap in de Zóóómerbus 22 en de bijzondere strandhalten in de stad. HTM biedt reizigers ook de mogelijkheid om voor 8,95 euro met maximaal 5 personen de hele dag te reizen met tram of bus. Het Zóóómer groepsretour is alleen verkrijgbaar via de HTM Ticketapp (beschikbaar voor Apple en Android).

In samenwerking met de gemeente Den Haag en QPark biedt HTM ook deze zomer Park+Beach tickets aan. In de parkeergarages CS New Babylon, Malieveld  en World Forum kan de auto worden geparkeerd. Het laatste deel naar het strand kan dan met de tram of met een HTM Fiets. Park+Beach kost 5 euro om de auto de hele dag te parkeren en de reis van 1  persoon naar het strand. Iedere medereiziger kost 1 euro extra (maximaal 5 personen). Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis mee.

Meer informatie en het reserveren van Park+ Beach en alle informatie over het Zóóómer groepsretour is te vinden op www.htm.nl/zomer

Op 9 juli aanstaande wijzigt de dienstregeling van HTM. Tijdens de zomermaanden speelt HTM in op de behoefte van de reiziger. Zo gaan op enkele lijnen de frequenties van tram en bus omlaag, omdat de scholen dicht zijn en men door de vakantie minder gebruik maakt van het openbaar vervoer om naar het werk te reizen. Op de zogeheten strandlijnen blijft de frequentie gelijk of gaat deze omhoog. Bijvoorbeeld tram 9 die vaker per uur gaat rijden. Tram 17 rijdt vanaf 9 juli weer naar het Statenkwartier en tram 11 rijdt dan weer de normale route. HTM adviseert iedereen om voor de actuele reisinformatie te kijken op www.htm.nl of de HTM Reisapp.

De werkzaamheden in het centrum van Den Haag zijn zover dat het mogelijk is om met tram 17  naar het Statenkwartier te reizen. Het nieuwe tijdelijke, eindpunt van tram 17 is Kunstmuseum. Reizigers moeten er wel rekening mee houden dat een aantal werkzaamheden aan de halten nog niet gereed is. Vanaf 9 juli rijdt tram 11 weer de normale route van station Hollands Spoor naar Scheveningen Haven. De tijdelijke bus 61 tussen Kunstmuseum en Scheveningen Haven komt te vervallen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter