Activiteiten
Trekkertrek in Wilsveen

Aanstaande zondag 10 juli vindt op een weiland achter Wilsveen 35 Trekkertrek plaats. Het evenement start om 08.30 en duurt tot 18.00 uur. Op een baan van 100 meter lengte trachtten bestuurders van tractoren met een divers vermogen, een sleepwagen zo ver mogelijk te krijgen. Er worden 70 deelnemers verwacht. Voor de veiligheid staan toeschouwers achter een sloot van twee meter langs de baan. De organisatie, Stichting op Eigenkracht uit Stompwijk, zet 20 medewerkers in om alles in goede banen te leiden. Op een naastgelegen weiland kan geparkeerd worden. Daar is plek voor minstens 100 auto’s. Ter plekke worden verkeersregelaars ingezet. Gedurende het evenement zal er muziek ten gehore worden gebracht. Omwonenden zijn geïnformeerd. Op het terrein is drank met een maximaal alcoholpercentage van 15 procent verkrijgbaar, doch alleen voor personen ouder dan 18 jaar. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter