Mening
U zegt het maar: Niet doen

‘Geachte heer Keus, ik las net in Vlietnieuws dat er op 7 juli een verkeersstroom onderzoek zal plaats vinden op onder andere het kruispunt Prinses Mariannelaan-Binckhorstlaan. Wij van de bewonersgroep Binckhorstlaan Voorburg-West vragen ons af of dat op DIT MOMENT nu wel zo verstandig is, daar al een week lang het verkeer niet mee zo intens druk is in verband met de vakantietijd. Zoals dat elk jaar in deze periode het geval is. Wij raden het u dan ook ten zeerste af om dat nu te doen want het zal een totaal vertekend beeld geven van het kruispunt. In de verwachting dat U met dit advies aan de gang gaat en het verkeersstroom onderzoek bijvoorbeeld medio september zal laten plaatsvinden (in ieder geval niét in vakantietijd), teken ik met vriendelijke groet namens bewonersgroep Binckhorstlaan Voorburg-West, Lies Knuttel’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter