Activiteiten
Vlietwensen geeft geld voor activiteiten Burendag

Wilt u voor uw straat of buurt een leuke activiteit organiseren voor de nationale  Burendag op 24 september? Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen.

Een buurt wordt echt gezelliger als je elkaar kent. Daarom organiseren Douwe Egberts en het Oranje Fonds elk jaar op de vierde zaterdag in september de landelijke Burendag. In het hele land organiseren buurtgenoten allerlei activiteiten. Denk aan een burenbingo, een gezellige disco, een spelletjesmiddag met de buurtkinderen, een openluchtconcert door muzikale buurtbewoners of samen vogelhuisjes maken of afval opruimen om de buurt mooier te maken.

Wilt u ook iets organiseren in uw buurt, wijk of straat? Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen. Lees de voorwaarden op www.vlietwensen.nl en vul voor 15 augustus het aanvraagformulier in. Kijk voor voorbeelden van activiteiten en tips op www.burendag.nl (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter