Activiteiten
Zes weken activiteiten voor jeugd en jongeren

Tijdens de zomervakantie worden er zes weken lang allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren uit Leidschendam-Voorburg. Sport en Welzijn verzorgt samen met andere organisatie sportieve, culturele en creatieve activiteiten voor kinderen van 2 tot en met 14 jaar. Denk aan een Trashure Hunt, Meijendel Expeditie, Beweegkriebels, Cultuur-In, Levend Stratego, Graffiti Workshop, Bike Trial en een NK Stoepranden. In het Zomervakantieboekje staat een overzicht van alle activiteiten. Het boekje inkijken en aanmelden voor activiteiten kan via de website van Sport en Welzijn: www.senw-lv.nl

Vanuit het coronaherstelbeleid is dit jaar budget beschikbaar gesteld voor extra activiteiten voor de iets oudere kinderen van 12 tot 18 jaar. Zo organiseert Stichting Epic Youth online activiteiten op het gebied van sport, spel en koken. Follow your Sun organiseert een workshop over de overgang van de lagere naar de middelbare school. In Leidschendam-Noord kunnen kinderen meedoen met activiteiten van IBCE op het gebied van sport, spel en persoonlijke verzorging, Stichting Techniekmenu verzorgt 2 workshops afvalsuppen en vanuit Stichting Samen Verbinden is er een studiekamp. Kijk op www.lv2do.nl voor een overzicht van alle activiteiten en om aan te melden. (foto SenW)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter