Nieuws
Tegenstanders lokale voetbalteams komend seizoen

De KNVB heeft de nieuwe indelingen voor de voetbalcompetitie 2022 – 2023 bekend gemaakt. RKAVV, dat zondag hoofdklasse speelde, komt komend seizoen uit in de vierde divisie C zondag. VV Wilhelmus en Stompwijk’92 maakten beiden de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. Aangezien Forum Sport en SEV al op zaterdag speelden is RKAVV nu de enige zondagclub binnen de gemeente.

RKAVV. Vierde Divisie C zondag. Tegenstanders: Alcides Meppel, Alphense Boys Alphen a.d. Rijn, Be Quick 1887 Haren, HBS Den Haag, Heino, Hollandia Hoorn, Hoogeveen, Purmersteijn Purmerend, Rohda Raalte, SJC Noordwijk, VKW Westerbork, VOC Rotterdam, Velsen, Westlandia Naaldwijk, De Zouaven Grootebroek.

Forum Sport. Eerste klasse B zaterdag. Tegenstanders: DHC Delft, DSO Zoetermeer, Die Haghe Den Haag, HVV Den Haag, sv Honselersdijk, sv Nootdorp, sv Den Hoorn, UVS Leiden, VELO Wateringen, VUC Den Haag, Valken’68 Valkenburg, Voorschoten’97, Wippolder Delft.

VV Wilhelmus. Tweede klasse E zaterdag. Tegenstanders: Berkel Berkel en Rodenrijs, CION Vlaardingen, CWO Vlaardingen, Concordia Delft, Full Speed Delft, HMSH Den Haag, HVC’10 Hoek van Holland, RKDEO Nootdorp, FC Skillz Den Haag, SVC’08 Wassenaar, VFC Vlaardingen, Vitesse Delft, Westlandia Naaldwijk.

Stompwijk’92. Derde klasse A zaterdag. Tegenstanders: Aarlanderveen, Alphen Alphen a.d. Rijn, Blauw Zwart Wassenaar, DWO Zoetermeer, Oegstgeest, Kouderkerk, Lugdunum Leiden, Nieuwkoop, RKDES Kudelstaart, SCW Rijsenhout, Sporting Leiden, VVSB Noordwijkerhout, Van Nispen De Zilk.

SEV. Vierde klasse D zaterdag. Tegenstanders: Bolnes, FC Zoetermeer, Floreant Boskoop, Graaf Willem II/VAC Wassenaar, Groeneweg Zevenhuizen, Haagse Hout Den Haag, KSD/Marine Den Haag, Moerkapelle, NOCKralingen Rotterdam, Ommoord Rotterdam, RVC Celeritas Rijswijk, Zestienhoven Rotterdam, IJVV de Zwervers Rotterdam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter