Activiteiten
Zee-evenement belooft leuke ontdekkingsreis

Altijd al meer willen weten over wat er leeft in de Noordzee en aanspoelt op onze stranden? Sonja Meijer van het IVN geeft zelf het antwoord: ,,Kom dan bij het zee-evenement kijken, voelen, ruiken, vissen en knutselen! Op zaterdag 30 juli organiseert IVN het Zee-evenement. Ontdek met het hele gezin wat er te vinden is in de zee en op het strand. Er zijn kraampjes met strandvondsten en stands van Naturalis, IVN Leiden, knutselactiviteiten en tal van andere interessante zeezaken.

Je kunt zeevissen en zeeslakken bekijken en zelfs voelen; een tuintje maken van strandvondsten; de speurtocht doen; knutselen met schelpen; neem je strandvondsten mee ter determinatie door Naturalis en er is een kraam van het Groene Strand met leuke bingokaarten en zoekkaarten. Kortom, een middag waar jong en oud zich vermaken, maar ook iets leren.”

Het Zee-evenement duurt van 13.00 tot 16.00 uur en is gratis en voor alle leeftijden. Plaats: bij paviljoen ‘t Strand, Boulevard Zeezijde 23, in Katwijk ter hoogte van het witte kerkje.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter