Nieuws
Muziek en hoorspel in Kakafonie

Vandaag om 12:30 uur is Celine Rae te gast in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Ze komt haar nieuwe single ‘Thinking ‘bout you’ laten horen. Celine zet liefdesverdriet, emoties en haar persoonlijke ervaringen in om dansbare poptracks te maken. Ze noemt haar muziek stigmavrij, omdat ze haar fans altijd probeert te inspireren om zichzelf te zijn, ongeacht wat ze doormaken. Haar teksten zijn eerlijk en rauw, en hoewel haar genre wordt geassocieerd met feestvibes, zit er een boodschap en betekenis achter elk nummer dat Celine zingt.

Om 13:15 uur presenteren de leden Back2Basic de primeur van de cd ’Twenty meets seventy’. Tevens wordt de opmerkelijke samenwerking  belicht  tussen de 20-jarige zanger Lesley van Ruitenbeek en de vier zeventigplussers van band. Ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil was en is er meteen een muzikale klik en een spontane overeenstemming over de programmatische invulling van het gezamenlijke repertoire.

Gedurende de zomer is er zes weken ruimte voor een hoorspel. Op zondag 3 juli startte het driedelige hoorspel ‘En ik dan?’. Dat is een blijspel in drie delen, geschreven door Annie M.G. Schmidt en tot hoorspel bewerkt door Hennie van Kleef. Vandaag is deel 2 te horen. Het hoorspel is geproduceerd door de inmiddels opgeheven Stichting Luistertoneel uit Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter