Nieuws
Oekraïnse school kostte meer dan voorzien

De gemeente heeft 110.000 euro gestoken in het opknappen van het leegstaande schoolgebouw De Haar 200 om daar een school voor Oekraïnse kinderen wier ouders zijn gevlucht, in te kunnen starten. Dat is 10.000 euro meer dan gedacht. Het geld is besteed aan: controle van de verlichting gecontroleerd en waar nodig vervanging; nakijken ramen en deuren en waar nodig herstellen; nieuwe brandmeldcentrale; een wifi-installatie; schilderen van de muren; grote schoonmaak van onder tot boven; herstel bestrating op het achterste deel van het schoolplein. Binnenkort wordt graffiti rond het gebouw verwijderd en wordt de zandbak achter het schoolgebouw weer bruikbaar gemaakt voor de kinderen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter