Activiteiten
Sportieve opening QR-FIT beweegroute
De gemeente nodigt u samen met andere actieve inwoners uit om mee te sporten op woensdag 13 juli om 14.00 uur bij Fitplaats Park ’t Loo in Voorburg. Wethouder Astrid van Eekelen opent dan de nieuwe beweegroutes van QR-FIT die in de gemeente zijn uitgezet.

De gemeente kunt nu 2 beweegroutes: 1 van 5,2 km en een iets langere van 6,9 km. Langs beide routes staan paaltjes met QR-codes. Door deze codes te scannen op uw mobiele telefoon, krijgt u beweegoefeningen te zien die u op uw eigen niveau kunt uitvoeren.

Hoe werkt het? Download vooraf de gratis QR-FIT app op uw mobiele telefoon, dat kan via de groene knop rechtsboven op de website van QR-Fit Open vervolgens de app om te zien waar de paaltjes met QR-codes staan. Komt u bij een paaltje, dan kunt u de code scannen op uw mobiele telefoon. U krijgt vervolgens in de app op uw telefoon een spierversterkende of conditie-oefening te zien. Iedere 24 uur worden de oefeningen vernieuwd. Zo kunt u zo vaak als u wilt aan de slag met wisselende oefeningen. Daarnaast kunt u altijd kiezen uit 3 niveaus: beginner, gemiddeld of gevorderd.

Bij de opening is iedereen welkom om mee te bewegen. Samen met een QR-FIT coach loopt u de kortste route. Onderweg doet u bij de paaltjes met QR-codes oefeningen. Aanmelden kan via de website van QR-FIT

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter