Nieuws
Nieuwe tenues ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft een nieuw thuis- en uittenue voor het seizoen 2022-2023. In het ontwerp is meer dan ooit aandacht voor de stad en de historie van  ADO Den Haag. Het thuistenue bestaat weer uit de klassieke geel-groene kleuren, welke de spelers al jaren met trots dragen. De verticale banen lopen niet alleen in het shirt maar ook in de mouwen door wat het shirt een frisse uitstraling geeft. In alle groene banen komt het stadswapen terug waarmee de verbondenheid met de stad tot uitdrukking komt.

Met Hommerson als hoofdsponsor keert ook een oude bekende terug op het wedstrijdshirt. Niet met het blauwe vlak maar het logo in de groene kleuren van het shirt. Verder bevat het thuisshirt een V-hals met gevouwen kraag wat het shirt een stoere uitstraling geeft.

Uitwedstrijden zal ADO Den Haag dit jaar in het blauw uitkomen. In dit shirt gaat de aandacht uit naar de roots. In het donkerblauw is namelijk een beeltenis van het Zuiderparkstadion zichtbaar. Een ode aan vervlogen tijden en de historie. In tegenstelling tot het thuisshirt heeft dit shirt geen kraag maar een donkerblauwe V-hals die overloopt in lichtblauw zoals in de mouwen. De sponsoren, rugnummers en het Errea-logo zijn in het wit, dit met uitzondering van het kroontje van de hoofdsponsor.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter