Nieuws
Meedenken over de nieuwe burgemeester

Wat vindt ú belangrijke eigenschappen voor de nieuwe burgemeester? Dat is de vraag die de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad stelt aan inwoners, ondernemers en sociale partners binnen de gemeente. Meedenken over het profiel van de nieuwe burgemeester kan via een digitale vragenlijst op www.lv.nl/zoektburgemeester De papieren vragenlijst ligt vanaf 14 juli ook in het Servicecentrum in Leidschendam, in de bibliotheek in Voorburg en in het Dorpspunt in Stompwijk klaar om ingevuld te worden. Reageren kan tot en met 25 augustus 2022. Al deze wensen neemt de gemeenteraad mee bij het opstellen van een profielschets. Op 12 september ontvangt Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland, de profielschets van de gemeenteraad. Vanaf 14 september staat de profielschets op de website. (Illustratie gemeente LV)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter