Nieuws
Boerenprotest in Leidschendam-Voorburg

Agrarisch Stompwijk roept inwoners op mee te doen aan het landelijke protest van de boeren voor het behoud van hun sector. Dit door een Nederlandse vlag onderste boven te hangen onder het motto ‘Blauw, wit, rood = land in nood!’ ‘Ook voor Stompwijk en omgeving zal het voor handen zijnde stikstofbeleid, en nog een heleboel andere regels, desastreuze gevolgen hebben. Waarbij de koe en paard hier uit de wei zal verdwijnen en dit het einde betekent van vele agrarische bedrijven’, aldus Coen Rotteveel namens Agrarisch Stompwijk. In relatie tot de aanstaande Stompwijkse Paardendagen roept Rotteveel speciaal de inwoners van Stompwijk op de vlag onderste boven buiten te hangen. Als alternatief kan een boeren zakdoek als bandana om de nek, pols of hoofd bedragen worden. ‘Dit als signaal richting de overheid dat we het niet eens zijn met voorgenomen beleid’. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter