Nieuws
Nieuw interieur aula Oosterbegraafplaats
De binnenkant van het gebouw aan de Oosterbegraafplaats (Rodelaan, Voorburg) was hard aan een opknapbeurt toe. Vorig jaar heeft Stadsbeheer samen met een Projectenbureau een opzet gemaakt met betrekking tot haar wensen voor een nieuw interieur. Aan de hand van deze wensen én de ervaring van het Projectenbureau, zijn er schetsen gemaakt door een interieur designer. Deze schetsen werden uiteindelijk goedgekeurd. In februari is ‘het team’ naar de fabriek in Tilburg gegaan om de vorderingen van de bestelling te bekijken. Mooi om te zien hoe alle producten met de hand worden gemaakt. Eind juni dit jaar is het interieur geleverd en geplaatst. De nieuwe keuken was al in maart geïnstalleerd. (foto’s Stadsbeheer)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter