Activiteiten
Zomerse uitjes in de vakantie

Vindt u het leuk om een zomers uitstapje in de regio te maken én meer bewoners uit de buurt te leren kennen? Dan kunt u zich opgeven voor de zomerse uitjes van de Prinsenhof. Elke dinsdag in de zomervakantie kunt u mee met een gezellig uitje ergens in de regio. Met de busjes van Woej vervoer wordt u vanaf wijk- en dienstencentrum de Plint, Frederiklaan Leidschendam, naar de plaats van bestemming gebracht en weer terug. U betaalt € 5,00 per uitje.

De uitjes vinden plaats op 19 juli Rosarium in het Westbroekpark; 26 juli Museon Den Haag; 2 augustus Boerderij Geertje Hazerswoude; 9 augustus Westlands Museum Honselersdijk en 16 augustus Dagje Scheveningen.

De busjes van Woej vertrekken vanaf 10.30 uur vanaf de Plint en brengen u rond 15.00 uur weer terug bij de Plint. Wilt u deelnemen? Geef u dan snel op bij Woej de Plint, voor meer informatie kunt u contact opnemen met Femke via telefoonnummer 070 – 205 4771.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter