Mening
U zegt het maar: Avalex komt beloften niet na

‘Donderdag 7 juli  heeft een bewoner een afspraak gemaakt voor grofvuil voor vrijdag 8 Juli. Het was een koelkast Maar Avalex  is zonder af te melden bij de bewoner  niet geweest, dus daar was de bewoner niet blij mee. Zaterdag en zondag en maandag bleef de rommel liggen en waar andere bewoners in weekend bankstel en nog meer rommel erbij hebben gelegd. Maandagmiddag heb ik Avalex  gebeld waarom ze vrijdag niet geweest zijn. Hij zei ‘dat weet ik niet dat zijn ze denk ik vergeten, maar er  staat wel het adres voor vrijdag’.  Hij zei ‘vandaag komen ze niet. Ze komen echt dinsdag 12  juli ophalen’. Maar weer komt Avalex zijn belofte  niet na. Waarom kunnen de bewoners Avalex niet vertrouwen als er 2 keer een afspraak is gemaakt en de afspraak niet wordt nagekomen? Zo gaat Avalex de verkeerde kant op. Straks krijg je nog veel meer zwerfvuil als Avalex zijn belofte niet na komt’.

(Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter