Activiteiten
Wat doet u tijdens de Week tegen Eenzaamheid?
Het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid is een belangrijk thema binnen de gemeente. Daarom wordt hier extra aandacht  rondde Week tegen Eenzaamheid (29 september tot en met 6 oktober). De gemeente wil activiteiten en initiatieven die plaatsvinden tijdens de Week tegen Eenzaamheid graag extra onder de aandacht brengen. Of ze nou georganiseerd zijn door ondernemers, organisaties, (wijk)verenigingen of inwoners. Het gaat dan zowel om reguliere als extra activiteiten, waarbij ontmoeting centraal staat. Denk aan activiteiten rond koken, eten, sport & spel, bewegen, creativiteit of kunst & cultuur, workshops of trainingen. Doet u mee? Deel dan ook uw activiteit  via www.lv.nl/eenzaamheid Dit kan tot en met 25 augustus. Per organisatie kunnen maximaal 3 activiteiten worden ingestuurd. (foto gemeente LV)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter