Nieuws
Corbulotunnel laat nu de naam zien

Aan de westzijde van de Corbulotunnel, onderdeel van de RijnlandRoute (verbinding A4-A44 ten noorden van natuur- en recreatiegebied Vlietland) hingen ze er al eventjes en nu zijn de letters van de naam van de tunnel ook aan de oostzijde bevestigd. Een precisieklusje met een ribbelige wand. Van tevoren is uitgemeten waar de letters precies moeten komen en wat de lengte van de bevestingsstaaf moet zijn. Als de exacte plek eenmaal bepaald is worden de letters met chemische ankers bevestigd, een goedje dat uit twee componenten bestaat. Hiermee zitten ze meteen muurvast. In de zomervakantie is het informatiecentrum RijnlandRoute en het uitkijkpunt gesloten van zaterdag 23 juli tot en met dinsdag 9 augustus. Daarna is iedereen weer welkom op de reguliere openingstijden; woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. (foto RijnlandRoute)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter